23.4.2012

Leikkaus päivää odottaessa / I waiting my shoulder surgery day

Nuka
Eli 2.5 on se olkapää leikkaus. Se on nyt neljäs leikkaus oikeeseen olkapäähän ja viimenen. Nyt olis tarkotus kirjotella joka toinen päivä tai joka kolmas päivä ennen leikkausta eli näiden 9päivän aikana. Nää 9päivää kirjottelen kuinka viimeset päivät menee olkapään kanssa ennen leikkausta ja mun fiiliksiä tulevasta.
Hui se leikkaus on oikeesti ihan kohta! Tää fiilis on jotenkin nyt niin mahtava ja sanoin kuvaamaton kun tietää että kohta tää monen vuoden tuska on ohitte ja olkapää saadan vihdoin ja viimein kuntoon. Kaiken lisäks mulla on nyt tunteet tässä mukana. Joka päivä tulee helpotuksen kyyneleitä kun tietää että tää rankka tie on kohta ohitte. Tää tuntuu jotenkin niin uskomattomalta ja ihmeelliseltä että voiko se olla totta vai onko tää pelkkää unta että olkapää on kohta kunnossa. Totta tän täytyy olla totta! Neljän vuoden epäonni on kohta pois!
Mutta se on fakta että olkapäästä ei tuu koskaan semmosta mikä se on ollu joskus. Ja olkapäähän ei tuu enään liikkuun, mutta lapaluun ja hartian ansiosta käsi tulee nouseen jonkun verran. Pääasia että säryt lähtee, muulla ei oo väliä!


My shoulder surgery is 2.5 in Finland.

I'm so happy because surgery is next week.


After surgery, my shoulder pain go away. Its very good!

My shoulder cut the Finnish doctor.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti