15.5.2012

..7viikkoa jäljellä..


7 viikkoo jäljellä kantositeen kanssa. Luultavasti heitän sen aikasemmin pois.. Oon ihan kypsä jo..
Pitäis vaan koittaa jaksaa pitää kantoside nää 7viikkoo.
Ainakin se on varma että ja kun helteet tulee niin kantoside saa poistua kädestä ja otan aurinkoo ilman sitä! Ei oo kivaa kun käsi paahtuu kantositeessä helteellä...
Viime vuonna kun olkapää oltiin leikattu oslossa ja alko helteet, niin  otin kantositeen pois ja makasin auringossa. Sain kyllä aina kuulla siitä sen jälkeen. Välillä kukaan ei onneks huomannu.
Sori  Harri, mutta ethän suutu jos otan kantositeen pois muutamaks tunniks kokonaan, oon rauhallisesti.  Tänään aamullakin otin kantositeen pois 1-2 tunniks, söin aamupalan,kävin suihkussa, tein kyynärpään liikutuksen muutamaan otteeseen ja nautin olosta ilman kantosidettä. Sitten lopuks pistin sen kiltisti takasin.





Tänäään Sinisaara tuli koulun jälkeen käymään meillä. Mummi oli tehny pannukakkua niin syötiin sitä ja käytiin kävellen hakemassa posti postilaatikoilta. Sitten Sinisaaran pitikin jo lähtee, mutta oli kivaa jutella ja nähdä pikasesti!:)

Oon tässä miettiny ja tullu siihen päätökseen että vois pistää elämän kuviot vähän niinkun uusiks. Vois olla ihan kiva ja virkistävä idea.
Loppu viikoks oonkin sopinu kivasti kaikkee ohjelmaa.
Eli ei pitäis olla tylsä viikko tulossa.

                                              Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti