2.5.2012

Fiiliksiä

Nuka pussaa
 Heippa vaan kaikille!
 Tähän alkuun muutama kuva.


 Huomenna on sitten se kauan odotettu päivä!!
Ihan mieletön fiilis,tätä ei pysty ees mitenkään kuvaan.
Tää päivä on ollu täynä menoo ja vilskettä. Näin mun siskon tänään. Oli ihana nähdä sitä pitkästä aikaa<3
Äsken kävin moikkaamassa viä serkut naapurissa, koska huomenna ei sit enään nähdä kun on se lähtö leikkaukseen ja se leikkaus on huomenna. Siellä J:ltä ja A:lta molemmilta tuli pikkusen kyyneliä.
Pikkuneiti pussas monta kertaa tähän kipeeseen käteen, kun se halus toivottaa sillekkin onnee leikkaukseen.:)
Niitä molempia jännittää niin paljon tää mun leikkaus ,että ihan multakin tulee itku kun mietin niitä pikkusia:( ..
Tänään ei oo enään oikeen maistunu ruoka ja varsinkaan nyt ei maistu. Elimistö alkaa valmistautuun leikkaukseen jo hyvissä ajoin. Niinkun yleensäkkin. Mutta nyt ei se haittaa enään, kun tietää että huomenna, kun herään leikkauksesta niin on alkanu uus vaihe ja vähän niinkun elämä.
Ainahan kaikki leikkaukset on inhottaviä ja ikäviä,mutta mä saan niistä avun tän olkapään kanssa ja mä todellakin uskon että tää on nyt se viimen leikkaus.
Ensimmäisen kerran tuntuu nytten tän olkapään kanssa että tän leikkauksen jälkeen tää on ohitte ja sitten kaikki on hyvin taas niinkun sillon 4vuotta sitten.
Koitan aamulla vielä kirjottaa fiiliksiä jos suinkaan kerkeen. Viimestään Perjantaina kirjotan kuvien kera leikkaus kuulumiset.
Ja sori ihan hirveesti, kun en oo jaksanu tehä sitä päivä olkapään kanssa postausta. Aika rankka juttu näissä säryissä tehdä, mutta lupaan että leikkauksen jälkeen kerron näistä särky päivistä.
Yritän tehdä vaikka sitten oman postauksen särky päivistä.
-hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti