27.5.2012

...Lentoliput Osloon...

No nyt mullakin on kesäloma suunnitelmia. Ei tarvi enään sanoo ettei olkapään takia oo mitään suunniteltuna.
Tänään ostettiin Johannan kanssa Osloon lentoliput! Eli nyt se on sitten varma että lähdetään sinne elokuun alussa. Ollaan Oslossa 3yötä. Ehkä saan vähän tätä Oslon ikävää pois kun päästään sinne.
Huomenna varataan hotelli. Alussa meidän piti mennä siihen sairaalaa vastapäätä olevaan hotelliin, mutta löysin toisen hotellin mikä on keskustassa ja rautatie aseman vieressä. Siitä on sairaalalle 7min kävely matka.
Lentokentältä mennään nopeella junalla keskustaan. Matka kestää keskustaan sillä 20min. Muuten 40min.
Nyt tällä kertaa pääsen vähän keskustassakin kierteleen ja shoppaileen, kun viimeks en oikeen päässy leikkauksen takia. Sitten haluaisin mennä käymään taas siellä holmenkollenilla, mutta sinne mennään vaan jos aikaa riittää. Aika on siellä aika tiukilla , kun nähdään niitä oslolaisia ja sairaalassa on mentävä käymään! Sitten on vaikka mitä muuta kivaa tiedossa. Ai että kun odotan sitä matkaa! :)
Ihme ja kumma kun vaari päästää mut tän olkapään kanssa jo 3kuukauden kohdalla leikkauksesta lähteen kaverin kanssa kaksin sinne Osloon. No eihän se voinu sanoo ei koska tietää kuinka paljon kaipaan Osloo ja niitä ihmisiä siellä.
Mummi osti mulle ennen leikkausta uuden kivan matkalaukun ihan vaan tulee Oslon matkaa varten ja tietty sitten muitakin, mutta se on kyllä hieno. Tykkään!

                                            
 Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti