22.5.2012

Kyykäärme,heppailua&Oslo

 Eilisessä postauksessa kerroin siitä, että täällä liikkuu kyykäärmeitä ja että pelkään niitä.
No eilen  minä kyykäärme pelkonen lähdin kattoon että onko posti tullut ja sen jälkeen jäin sitten puhuun  mummin kanssa hevostarhan eteen, kun se lappas kakkoja hevostarhasta pois. Kattelin ympärille että jos sattumalta näkyis käärmeitä, no yhtäkkiä aloin kuuleen läheltä vihasta sihinää ja katoin että missä muka käärme ja sitten katoin jalkoihin ja kappas vaan  NÄIN kyykäärmeen vihasena ihan mun jalan vieressä! Tuli meinaan kova kiire pois. Hyvä ettei purru.
Aloin kiljuun ja lähdin täysillä juokseen karkuun sitä ja mummi kattoo sieltä tarhasta että mikä mulle tuli ja huutaa että ei saa juosta ja mä huudan takasin 'kyykäärme!!'. Ja olkapäähän sattu ihan hirveesti kun juoksin ja vielä sen jälkeen pitkään.
Hyi että se oli kauheeta..
Loppu hyvin,kaikki hyvin.

kyykäärme






Eilein oli ihanan lämmin ilma ja otin aurinkoo tossa meijän pihassa. Tais leikkaus haavankin saada vahingossa aurinkoo ,kun se oli vähän auennu, hyvin vähän muutamista kohdista.
Kävin syöttämässä  meijän heppaakin  ja sitten illalla kävin viä syöttämässä serkun ponia.

Aamulla kun heräsin tajusin että vuosi sitten oltiin koneessa menossa kohti Osloo! Hui ihan hullua että siitä on jo vuosi vaikka justiinhan me vasta oltiin siä.
Näihin aikoihin vuosi sitten oltiin viemessä hotelliin tavaroitan ja sen jälkeen mentiin Jussille kahville.
Sen jälkeen mentiin Holmenkollenille! Se on huikee paikka! Haluuaan takasin sinne! Pistän huomenna kuvia sieltä!No sitten mentiin Holmenkollenilla sijaitsevaan ravintolaan. Syötiin hyvät, mutta isot leivät.
Sen jälkeen mentiin käymään ihan siellä ylhäällä, oli kyllä mahtavat näköalat!
Sitten kierreltiin autolla siellä Oslossa ja sen jälkeen mentiin käymään sairaalassa vähän tutustuun siihen paikkaan. Tuli siellä heti semmonen rento ja hyvä fiilis. Sitten mentiin hotelliin ja siitä en muistakkaan paljoo enään mitään. Säryt oli jotain huippu luokkaa. Siitä lisää huomenna!

Huomenna tosiaan tulee siitä Oslon kuppi leikkauksesta vuosi jo täyteen. :)



                                                               Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti