30.5.2012

Ehkä yksi hienoimmista hetkistä

Siinä se käsi nyt lepää,
ilman mitään tukia
Äsken sain kokee ehkä yhden hienoimmista hetkistä olkapään kanssa, nimittäin kun otin kantositeen pois kädestä ja lähdin käveleen suihkuun niin tunsin kuinka hyvin olkapää on kiinni, se ei liikkunu ollenkaan ja tuli semmonen levollinen olo ja kyyneleet virtas. Oli ihanaa tuntee että se on oikeesti kiinni ja pysyy!
Tälläsiä hienoja kokemuksia haluan olkapään kanssa lisää! :)
Vihdoin ja viimein tajusin oikeesti sen että se pysyy oikeesti nyt ja aina paikoillaan. Se tunne oli jotenki niin hieno ja herkkä ettei se pysty sanoin kuvailemaan.
Sen tunteen olkapään kanssa tarvin , sen jälkeen tuli varma olo siitä että pysyy!
Nyt vaan vielä rauta kiusaa , mutta enköhän kestä nää muutamat vuodet sen kanssa!

                                                    Hanna

1 kommentti:

  1. löysin tänään tän sun blogin, ja oon nyt lukenut JOKAISEN postauksen ja sanan täältä. Kauheeta miten jollekkin voi käydä noin.. Itsekkin siis ratsastan, niin kiinnosti just että miten tipuit ym.. Meinaatko vielä uskaltaa joskus nousta hevosen selkään? Mä toivon niiin koko sydämestäni että nyt sulla alkais onni potkimaan, kyllä sä oot sen ansainnut ihan ehdottomasti! <3 Ja hei, sitä en saanut selville että minkä ikänen oot nyt, ja onko sulla paljon jäänyt koulua käymättä vai saatko jatkaa siitä missä muut sun ikäset on nyt?
    Onnenhetkiä olkapään kanssa! <3

    VastaaPoista