31.5.2012

Päivän tapahtumia ja uuden alun asioita

Tähän alkuun muutama kuva kädestä.. :)





Viime yö meni taas niin ja näin. Aamulla vaari tuli herättään mut siinä puoli 9 ja kysy että lähdenkö kauppaan, mutta en todellakaan jaksanu kun piti mennä viä suihkussa käymään ja tehdä kaikkee.
Sitten kun nousin otin Nuka-pupun syliin ja menin sen kanssa tekeen aamupalaa.
Aamupalaks söin puolikkaan paahtoleivän pippurikinkun ja juuston kera + kahvi tietenkin.
Sen jälkeen vein Nukan takasi häkkiin ja menin suihkuun. Tuli taas niin vapautunu olo kun sai kantositeen pois kädestä. Olin jonkun vähän alle 2 tuntia ilman kantosidettä. Suihkun jälkeen kuivailin hiuksia ja sitten mun täti soitti ja kysy että lähdenkö niitten kanssa kauppaan ja isoiso äidillä käymään. No mulla oli sitten semmoset 10min aikaa valmistautua ja kiire tuli, kun jouduin viä kantositeen kanssa tappeleen....
Taisin tehdä käden kanssa muutamat äkkiliikkeet ja jotain semmosta niin sitten olkapäätä tietty alko särkeen vähän. Kantositeen laittaminen takasin tuottaa nykyjään kunnon särkyjä, kun käsi meni eri asentoon siinä.
Olkapää otti vähän nokkiinsa taas kerran. Rautakin teki siä jotain taas.
Murr.. Oon jo ihan kiukkunen tosta raudasta!
Kaupasta ostin kortit ja vähän ruokaa ittelleni kun en kerenny kotona syömään ennen lähtöö.
Isoiso äidillä söin sen ruuan ja sitten juotiin kahvit ja syötiin jotain keksiä.


Maanantaina lähden mökille ja tuun takasin kotiin torstaina kun on kampaaja. Ajattelin että ihan uudet hiukset tekis nyt hyvää. Joku ihan uus virkee hiusvärikin olis kiva. Varmaan vaalennusta on tiedossa tai joku sinne päin menevä. Nyt on aika sanoo tummille hiuksille heipat! Uuden alun aika on meinaan jo tullu.

Norjalainen kantoside nyt koti käytössä.
Tänään onkin toukokuun viimenen päivä. Hui kuinka tääkin kuukausi on menny nopeesti. Tänään leikkauksesta 4vk!!
Vaari teki mulle tänään jostain ihme jutusta niin sanotun pehmeemmän 'pömpelin' ja sitten otin norjalaisen kantositeen käyttöön. Niitä pidän aina kotona tai kun en oo liikkeessä muuten sitten vaihdetaan diacorin kantoside ja pömpeli. Nyt on olkapäällä helpompi olla norjalaisessa kantositeessä!


                                            Hanna

5 kommenttia:

  1. Hanna vaikutat tosi ihanalta tytöltä ja oon huomannu tän blogin kautta ja muualtakin että oot tosi vahvana ollu ton olkapään kanssa! En todellakaan pysty kuvitteleen minkälaista sulla on ollu. Toivon tosiaan että sun elämä lähtee nyt kulkeen vähän paremmin :)! Tosi hyvää kesälomaa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on ollu pakko koittaa pysyä vahvana että pärjää ja jaksaa, mutta nyt onneks helpottaa.
      Tosi hyvää kesälomaa sullekkin! :)
      Olis kiva nähdä lomalla :)

      Poista
    2. Joo ois tosi kiva nähä! :) ja tutustuu paremmin!

      Poista
  2. eksyin vasta ekaa kertaa sun blogiin, ja selailin näitä postauksia vähän taakspäin (: voisitko siis kertoa että mitä sn olkapäälle on sattunut, en ihan ymmärtänyt sitä ? voimia ihan superisti sulle ja kestä kaikki kipu sun muu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:)<3
      Tipuin siis alun perin mun entisen hevosen selästä 7.10.2008 ja mulla meni tää oikee olkapää pois sijoiltaan taakse päin mikä on harvinaista.
      Nyt olkapää on leikattu 4kert. Olkapää jouduttiin jäykistään tossa viimeisimmässä leikkauksessa koska ei ollu enään muita vaihtoehtoja saada sijoiltaan menoo loppumaan.. :(

      Poista